iPhone Jailbreaken

Zojuist heb ik mijn iPhone Jailbreak gerealiseerd. Het was erg gemakkelijk en ik denk dat iedereen het wel zou kunnen. Ik kwam op een website waar ik de software voor slechts 3,99 kon downloaden. Dit heb ik eens uitgeprobeerd.

Ik heb betaald via de  telefoon en dit werkte prima, binnen 10 seconden kwam ik op een pagina waar ik de software kon downloaden en ging ik van start. Bij de iPhone Jailbreak zat niet alleen de software maar ook een handleiding. Hierin stond wat er precies met de iPhone gebeurde en hoe de jailbreak zou moeten werken.

Na 10 minuten had ik mijn iPhone gejailbreaked en dat terwijl ik helemaal geen technisch persoon ben. Daarom weet ik zeker dat iedereen het zou kunnen. Daarom kan ik het u aanraden om dit te doen. Ik weet dat een vriend van me dit heeft laten doen en hier moest hij maar liefst 30 euro voor betalen. Dit heeft me dus behoorlijk wat geld opgeleverd. De iPhone jailbreak hoeft helemaal niet duur te zijn, in principe doet diegene die je betaald hetzelfde  met de iPhone als wat uzelf doet. Het jailbreaken zorgt ervoor dat ik er nu mee kan doen wat ik wil. Het is echt perfect, ik kan elke app die aanwezig is op het web downloaden en zo kan ik prima uit de voeten.

Tevens kan ik indien er toch problemen optreden de jailbreak gemakkelijk ongedaan maken. Hiervoor hoef ik enkel de iTunes software van de iPhone te installeren en voila, de jailbreak is ongedaan gemaakt.

Eerst vroeg ik het me af of het jailbreaken wel legaal was. Het gebeurd namelijk op massale schaal waardoor ik vond dat ik het ook mocht. Toch heb ik even nagezocht of het mocht. Hierbij kwam ik terecht bij een website waar ik zag dat een rechter in Amerika heeft gezegt dat het jailbreaken van een Apple device niet illegaal was, omdat het op deze manier de gebruiker niet beperkt wordt in haar bezigheden rondom de iPhone. Zonder jailbreak is dit wel het geval. Daarom is het jailbreaken van je iPhone niet illegaal wat erg fijn is. Al is het natuurlijk wel zo dat Apple dit liever niet ziet.

Apple zegt dat het juist de kracht is van de iPhone. Het jailbreaken zorgt ervoor dat vele mensen een deel van hun inkomen kwijt raken en dat diverse websites het doelwit kunnen zijn van hackers en cyberaanvallen. Zij zeggen dat het eigenlijk gevaarlijk is om dit te legaliseren.  Toch was de rechter het er niet mee eens en is de uitslag van het gerechtshof meer dan duidelijk: het jailbreaken van de iPhone of een ander Apple device zoals de iPad, iPod of Apple TV is niet illegaal. Dit lijkt me toch belangrijk om even te hebben benoemd.

Dit was het weer voor vandaag, hartelijk dank voor het lezen van deze blog. Elke manier van promotie  wordt op prijs gesteld en ik hoop dat ik u weer tref bij het lezen van mijn volgende blog!

Advertentie
3 reacties
  1. Pingback: Apple TV Jailbreak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: