NS Dagkaart

Van de week was ik op zoek naar een NS Dagkaart. Met deze dagkaart kun je gemakkelijk door heel nederland reizen met de NS. Daarom heet deze kaart ook de NS Dagkaart.

Vaak is het kopen van een dagkaart vele malen goedkoper dan wanneer je normaal met de NS reist. Hierbij is uiteraard geen rekening gehouden met het feit dat sommige mensen met korting kunnen reizen.

Alle NS Dagkaart informatie

Net als vele andere personen was ik op zoek naar een website die mij alle informatie ziou geven over de NS Dagkaart. Gelukkig heb ik deze website na lang zoeken gevonden heb ik veel informatie kunnen vinden in een overzichtelijke manier. Het is hierdoor erg makkelijk te overzien wat u allemaal met een NS dagkaart kunt.

NS dagkaart vs OV kaart

De NS is erg vasthoudend over dit verschil: het liefst de OV kaart. U zult denken waarom dit is. Het is moeilijk  om dit te zeggen maar het heeft te maken met de omzet. De NS dagkaart dekt minder omzet dan de OV kaart. Relatief gezien dan.

Geldigheid NS dagkaart

Verder is het hebben van een NS dagkaart een geldig vervoersmiddel voor de gehele dag en geen 24 uur. Dit is wel het noemen waard. Weet u nog iets wat ik nog niet heb genoemd? Geef me dan een comment. Vond je dit een nuttige blog? Deel het dan of geef het een +1. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: