Kozijnen

Wanneer het gaat om kozijnen en dakramen zijn er vele mogelijkheden. Onder andere de beglazing is er 1 van. De beglazing van een dakraam vereist andere eigenschappen dan de beglazing van een kozijn. Op deze pagina gaan we dieper in op de beglazing van kozijnen.

Kozijnen en beglazing

Er is bijvoorbeeld de optie op te kiezen voor kozijnen met dubbel glas, dit is tegen inbraak of erosie. Sommige ruiten verliezen kwaliteit naarmate de ruiten ouder worden. Bij een hoge kwaliteit van dubbelglas blijft de kwaliteit optimaal gewaarborgd. Buiten de kwaliteit is dubbele beglazing een effectief middel om inbrekers buiten uw huis te houden.

Dubbeglas kozijnen

Wij raden u aan vrijwel altijd t e kiezen voor dubbelglas. Zeker wanneer u veel waarde hecht aam veiligheid. Wanneer uw glas breekt kan dit niet alleen veel schade veroorzaken, ook kunnen uw kinderen gevaar lopen. Bij een glasbreuk liggen er veel scherven en kan er, wanneer er niet goed word gekeken naar de kozijnen, een lang effect blijven. Nadelig uiteraard. Zowel voor uw kozijnen als voor u.

Inbraak werende kozijnen

Een belangrijke reden om kozijnen te nemen is inbraak. Hierdoor sluit u als het ware een beveiliging op uw dakramen op. Waardoor dieven moeilijker binnen kunnen komen zonder iets kapot te maken. Tenzij u uw dakraam open laat staan uiteraard. Denk hier goed over na wanneer u zoekt naar goede kozijnen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: