PS3 ombouw met PS3Key

Zojuist heb ik de PS3 ombouw gerealiseerd.  Ik kan dus niet alleen mijn iPhone Jailbreaken maar ook mijn PS3 ombouwen! De PS3 ombouw verliep erg snel. Slechts 30 minuten. In mijn blog hieronder ga ik hier meer uitleg over geven.

PS3 ombouw met PS3Key

Een uurtje geleden heb ik de PS3 ombouw gerealiseerd aan de hand van een PS3Key. Het is erg gemakkelijk om te doen, ik hoefde eigenlijk alleen de software te installeren die op de PS3key zat. Daarna was het klaar.

PS3 ombouw voordelen

Normaal moet ik mijn PS3 ombouw openen bij het ombouwen, dit is met de PS3key niet het geval. Verder is de software er gemakkelijk af te halen bij een update. Hierdoor is de PS3 ombouw verwijderbaar, iets wat niet zo is bij een normale, flash, ombouw. De PS3 kan na het ombouwen spellen spelen vanaf de harde schijf. De grootte van de harde schijf is dus best belangrijk.

PS3 ombouw betalen

Normaliter ben je zo’n 40-70 euro kwijt om je PS3 te laten ombouwen. Dat is niet meer zo. Het laten ombouwen van je PS3 hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Bij ons kunt u dit tegen een zeer lage prijs. Op deze manier bespaart u uzelf kosten en gedoe. Koop daarom de PS3key bij een betrouwbare website en trap niet in de diensten van een ombouw shop.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: