Deze blog gaat over het ombouwen van mijn playstation 4. Dit is me vrij gemakkelijk gelukt, ben je benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Dan moet u deze blog absoluut verder lezen

PS4 ombouw gerealiseerd

Zoals u misschien wel weet heb ik een behoorlijke obsessie voor het jailbreaken van producten. Eerder heb ik een blog geschreven over de iPhone jailbreak. De iPhone jailbreak werkt nog steeds naar behoren en ik heb er heel veel plezier van. Hierdoor ben ik gaan kijken hoe ik het beste de PS4ombouw kon realiseren.

PS4 ombouw software is niet duur, ik had het al voor slechts 8,79 euro gekocht op het internet. Deze software heb ik op een USB stick gezet.

PS4 ombouw via USB

Er zijn meerdere manieren om een PS4 om te bouwen. Ik heb gekozen voor de manier via USB omdat ik dit de veiligste manier vond. Ik kan nu namelijk de software updaten waardoor de garantie niet verloren gaat. Wanneer ik mijn PS4 ombouwen via een modchip of flash is het zo dat de garantie per direct vervalt. Daarom: PS4 ombouwen via USB.

Conslusie PS3 ombouw

Al met al was het een goedkope oplossing om mijn Playstation om te bouwen. Hierdoor kan ik genieten van vele games die ik overigens al in mijn bezit heb. Gespeeld vanaf mijn harde schijf. Het mooiste is, is dat dit momenteel niet illegaal is omdat ik de spellen al heb. Heb je misschien vragen over de PS3 ombouw? Neem dan contact met me op door een comment achter te laten onder deze blog.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: